Du behöver
- 140 g fusilli vit fiber
- 1 st selleristjälk
- 1 st purjolök dm
- 1 tsk olivolja
- 200 g paprika lök och vitlök, Heinz
- 1 msk skaldjursfond
- 200 g seafoodmix
- salt och peppar
- 0.5 msk hackad dill
- 0.5 msk hackad persilja
Servera med:
sallad
Gör så här
1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt rinna av i ett durkslag.
2
Fräs skivad selleri och purjolök i en kastrull med olja. Tillsätt tomato frito och fond, och låt koka upp.
3
Tillsätt seafoodmix och låt den tina under omrörning. Sjud sedan, ca 2 minuter, inte längre annars blir bläckfisken seg.
4
Smaka av med salt och peppar. Lägg upp pastan och skeda över så-sen. Stör över dill och persilja, och servera en sallad till.