Pasta Marinara

Du behöver 140 g fusilli vit fiber 1 st selleristjälk 1 st purjolök dm 1 tsk olivolja 200 g paprika lök och vitlök, Heinz 1...

Du behöver

  • 140 g fusilli vit fiber
  • 1 st selleristjälk
  • 1 st purjolök dm
  • 1 tsk olivolja
  • 200 g paprika lök och vitlök, Heinz
  • 1 msk skaldjursfond
  • 200 g seafoodmix
  • salt och peppar
  • 0.5 msk hackad dill
  • 0.5 msk hackad persilja

Servera med:

sallad

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt rinna av i ett durkslag.

2
Fräs skivad selleri och purjolök i en kastrull med olja. Tillsätt tomato frito och fond, och låt koka upp.

3
Tillsätt seafoodmix och låt den tina under omrörning. Sjud sedan, ca 2 minuter, inte längre annars blir bläckfisken seg.

4
Smaka av med salt och peppar. Lägg upp pastan och skeda över så-sen. Stör över dill och persilja, och servera en sallad till.

Scroll to Top