Frusen jordgubbscheesecake

Du behöver jordgubbar till formen 3 dl vispgrädde 3 st äggulor 2 dl florsocker 75 g philadelphiaost 200 g jordgubbar 100 g digestivekex jordgubbar till...

Du behöver

  • jordgubbar till formen
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 st äggulor
  • 2 dl florsocker
  • 75 g philadelphiaost
  • 200 g jordgubbar
  • 100 g digestivekex
  • jordgubbar till kanten

6 bitar

Gör så här

1
Lägg ett bakplåtspapper i botten på en rund form med avtagbar kant. Dela jordgubbarna på mitten och lägg dem längs kanten runt formen.

2
Vispa grädden hårt. Vispa äggulor och florsocker poröst. Tillsätt philadelphiaosten till äggsmeten och blanda till en jämn smet.

3
Mixa jordgubbarna och blanda ner i äggsmeten. Vänd ner grädden. Häll glassmeten i formen. Krossa kexen grovt och strö över. Låt formen stå i frysen i minst 3 timmar.

Scroll to Top