Pizza med skinka och svamp

Du behöver 0.5 pkt pizza 1 msk olivolja 2 st tomater 0.5 st rödlök 100 g champinjoner salt och peppar 50 g mozzarella 0.5 dl...

Du behöver

  • 0.5 pkt pizza
  • 1 msk olivolja
  • 2 st tomater
  • 0.5 st rödlök
  • 100 g champinjoner
  • salt och peppar
  • 50 g mozzarella
  • 0.5 dl solrosfrön
  • 75 g skinka rökt i skivor
  • 15 g rucola

Ugn: 225º

Gör så här

1
Blanda ihop pizzadegen enligt anvisningarna på förpackningen och kavla ut den till en platta. Pensla med olja.

2
Skiva tomater, lök och svamp, och lägg på bottnen. Krydda med salt och peppar.

3
Skiva mozzarellan och lägg ovanpå. Strö över solrosfrön och grädda i ca 15 minuter. Lägg på skinkan och rucolan.

Scroll to Top