Du behöver

  • 3 st potatis
  • 2 st morötter
  • 0.5 st gul lök
  • 250 g laxfilé
  • 1 msk rapsolja
  • salt och peppar
  • 1 dl vatten
  • 1 dl ärter

Yoghurtsås:

0.5 dl matyoghurt
1 tsk dijonsenap
hackad gräslök

Gör så här

1
Skala potatis, morötter och lök. Tärna potatis och morötter och hacka löken. Skär fisken i bitar.

2
Fräs potatis och morötter i en gryta med olja i ca 5 minuter. Lägg i lök och fräs lite till. Krydda med salt och peppar och späd med vatten.

3
Salta och peppra fisken och lägg den ovanpå. Strö över ärtorna och lägg på ett lock. Sjud på svag värme i 5 minuter.

4
Yoghurtsås: Rör ihop yoghurt, senap och gräslök. Smaka av med salt och peppar.