Du behöver

  • 140 g spagetti vit fiber
  • 2 st kycklingfiléer
  • 1 msk matfett
  • 100 g champinjoner
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk kycklingfond
  • salt och peppar
  • 1 msk persilja hackad och

Servera med:

rucolasallad
paprika
parmesanost

Gör så här

1
Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen. Tärna kycklingfiléerna och bryn dem i en stekpanna med matfett. Ansa svampen och skär den i bitar. Låt den fräsa med köttet ett par minuter.

2
Pudra över mjölet och rör om. Späd med grädde, vatten och kycklingfond. Låt sjuda 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt persilja och basilika. Servera med varm spaghetti, rucolasallad, tärnad röd paprika och nyriven parmesanost.