Du behöver
- 140 g spagetti vit fiber
- 2 st kycklingfiléer
- 1 msk matfett
- 100 g champinjoner
- 1 msk vetemjöl
- 1 dl matlagningsgrädde
- 1 dl vatten
- 2 tsk kycklingfond
- salt och peppar
- 1 msk persilja hackad och
Servera med:
rucolasallad
paprika
parmesanost
Gör så här
1
Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen. Tärna kycklingfiléerna och bryn dem i en stekpanna med matfett. Ansa svampen och skär den i bitar. Låt den fräsa med köttet ett par minuter.
2
Pudra över mjölet och rör om. Späd med grädde, vatten och kycklingfond. Låt sjuda 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt persilja och basilika. Servera med varm spaghetti, rucolasallad, tärnad röd paprika och nyriven parmesanost.