Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer ca 600 g
  • salt och peppar
  • 1 dl soltorkade tomater i olja
  • 0.5 dl parmesanost riven
  • 4 skiva parmaskinka
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk flytande honung
  • 1 dl vatten
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 dl vitt vin
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 msk maizena redning

Servera med:

pasta

Gör så här

1
Skär ett snitt i varje filé och vik ut dem. Banka ut dem lätt och krydda med salt och peppar.

2
Lägg på delade tomater, ost och skinka i bitar. Vik ihop filéerna och strö över persilja. Stekkycklingen ca 5 minuter per sida i en stekpanna med olja.

3
Späd med honung, vatten, fond, vin och grädde och småputtra under lock i 10 minuter.

4
Ta upp kycklingen och red av såsen med maizena. Koka i 3 minuter och lägg tillbaka kycklingen i såsen. Servera gärna med pasta.