Du behöver

  • 1 st chorizokorv
  • 1 st schalottenlök
  • 4 st kycklingfiléer
  • salt och peppar
  • 1 msk smör eller margarin

Paprikasås:

2 st grillad paprika på burk finns att köpa färdiggrillade på burk
2 dl crème fraîche
4 prt pasta
150 g haricots verts

Servera med:

pasta gärna tagliatelle
tomater bakade

Ugn: 200°

Gör så här

1
Hacka korven ganska fint. Skala och hacka löken och blanda med korven. Skär en ficka i varje kycklingfilé och fyll med blandningen. Krydda med salt och peppar.

2
Bryn filéerna runt om i stekpanna med i smör. Tillaga klart i ugnen i ca 15 minuter, tills köttsaften är ofärgad och innertem-peratur mäter 72°.

3
Paprikasås: Mixa en grillad paprika med crème fraiche. Hacka den andra och blanda i. Koka pastan enligt förpackning-en och låt haricots vertsen koka med de sista två minuterna. Låt rinna av. Blanda paprikasåsen med pastan och servera till kycklingen tillsammans med bakade tomater.