Du behöver
- 2 st kycklingfiléer
- salt och peppar
- 1 msk rapsolja
- 1 st ananas ca 400 g
- 2 tsk majsstärkelse
- 2 tsk sweet chilisås
- 2 tsk kycklingfond
- 0.5 st röd paprika
- 0.5 st grön paprika
- 1 st purjolök dm
- salt och peppar
Servera med:
cashewnötter
jasminris kokt
sallad
Gör så här
1
Strimla filéerna och stek dem i en het stekpanna med olja i ca 5 minuter.
2
Sila av juicen från ananasen och blanda den med majsstärkelse, sweet chilisås och fond. Rör ner i stekpannan och låt sjuda 3 minuter.
3
Kärna ur och skiva paprikorna. Skiva purjolöken och skär ananasskivorna i bitar. Tillsätt grönsaker och ananas till såsen och smaka av med salt och peppar. Strö över cashewnötter. Servera med kokt jasminris och sallad.