Du behöver
- 300 g skinkschnitzel
- 1 st gul lök
- 100 g champinjoner
- 1 msk smör eller margarin
- 2 dl vatten
- 1 st ingefära tumstor bit
- 1 msk kalvfond
- 1 st grön paprika
- 0.5 dl cashewnötter
- 1 dl matlagningsgrädde
- 1 msk maizena redning
- salt och peppar
Servera med:
ris
Gör så här
1
Strimla köttet. Skala och hacka löken och dela svampen i kvartar. Fräs köttet i en stekpanna med smör.
2
Ta upp köttet och stek lök och svamp i stekpannan. Lägg över i en gryta tillsammans med köttet och tillsätt vatten, riven ingefära och fond. Koka i 10 minuter.
3
Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Lägg i grytan tillsammans med nötter och grädde. Koka upp och red av med redning.
4
Koka i 3 minuter och smaka av med salt och peppar. Servera med ris.