Biff à la Lindström

Du behöver 0.5 st gul lök 600 g nötfärs 0.5 dl rödbetor, hackade, inlagda 2 msk kapris 3 st äggulor 1 msk dijonsenap salt och...

Du behöver

  • 0.5 st gul lök
  • 600 g nötfärs
  • 0.5 dl rödbetor, hackade, inlagda
  • 2 msk kapris
  • 3 st äggulor
  • 1 msk dijonsenap
  • salt och peppar
  • smör eller margarin till stekning

Servera med:

bröd grovt
ägg stekt
sallad
rödbetor

Gör så här

1
Skala och hacka löken fint. Blanda färsen med lök, rödbetor, kapris, äggulor, senap, salt och peppar.

2
Forma 8 biffar och stek i smör 4–5 minuter per sida. Servera på grovt bröd med stekt ägg, sallad och rödbetor.

Scroll to Top