Tonfisksallad med ajvarsås

Du behöver 1 st isbergssallad klyfta 10 st körsbärstomater 2 st potatis kokta 75 g haricots verts 1 st avokado 2 st hårdkokta ägg 1...

Du behöver

  • 1 st isbergssallad klyfta
  • 10 st körsbärstomater
  • 2 st potatis kokta
  • 75 g haricots verts
  • 1 st avokado
  • 2 st hårdkokta ägg
  • 1 st tonfisk 150 g

Ajvarsås:

1 dl lätt crème fraiche
2 msk ajvar relish finns att köpa färdig på burk
salt och peppar

Gör så här

1
Skölj salladen och riv den i bitar. Dela tomaterna och skär potatisen i bitar. Koka upp bönorna, häll av vattnet och spola dem kalla.

2
Dela avokadon och gröp ur köttet med en tesked. Skala och klyfta äggen. Lägg upp sallad, tomater, potatis, bönor, avokado, ägg och tonfisk på ett fat.

3
Ajvarsås: Blanda crème fraiche och ajvar relish. Smaka av med salt och peppar och servera till.

Scroll to Top