Du behöver
- 1 kg färskpotatis
- 2 st rädisor knippen
- 2 st salladslökar
- 50 g rucolasallad
Dressing:
1 msk fransk senap
2 msk honung
1 st vitlöksklyfta
1 dl olja
salt peppar, chili explosion
1 dl hackad persilja
Gör så här
1
Skrubba och skölj potatisen. Koka den i lättsaltat vatten tills den nätt och jämnt är mjuk. Låt den ånga av . Dela potatisarna om de är stora.
2
Skölj och ansa rädisorna och skär dem i tunna skivor. Skiva salladslöken. Skölj och slunga salladen.
3
Dressing: Vispa samman fransk senap, honung, riven vitlök och olja i en stor skål. Salta och krydda med svartpeppar och chili explosion. Vänd ner potatis, rädisor, salladslök och rucola. Strö över persilja.
Salladen kan med fördel stå en stund innan den serveras, men vänd ner rucola och persilja vid servering.