Du behöver
- 1 pkt pizzamix som inte ska jäsa
- 1 dl crème fraîche
- 0.5 tsk sambal oelek
- 100 g lufttorkad skinka
- 1 st rödlök
- 1.5 dl prästost riven
- 3 msk solroskärnor
- färsk oregano
Ugn: 225º
Gör så här
1
Blanda ihop degen enligt anvisningarna på förpackningen, och dela den i tre bitar. Rulla längder lika långa som plåten.
2
Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och platta ut. Blanda crème fraiche och sambal oelek och bred på.
3
Riv skinkan i mindre bitar och lägg på. Skala, dela och skiva löken och fördela över. Toppa med ost och solroskärnor.
4
Grädda i 15–20 minuter. Skär pizzan i smala snibbar, toppa med oregano och servera genast. Kan förberedas fram till gräddningen, och är godast nygräddade.