Du behöver
- 4 st kycklingfiléer
- 3 msk färskost
- 1 msk crème fraîche
- 2 msk parmesanost riven
- 0.5 tsk rosmarin torkad
- 0.5 tsk torkad timjan
- 8 st baconskivor
- salt och peppar
- 2 msk smör eller margarin
- 100 g kantareller
- 150 g champinjoner
- 10 st körsbärstomater röda och gula
Ugn: 175°
Gör så här
1
Skär ett snitt längs med filéerna och vik ut dem. Blanda färskost, crème fraiche, parmesanost, rosmarin och timjan. Fördela blandningen på filéerna och vik ihop köttet.
2
Linda baconskivor runt om och krydda med salt och peppar. Bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Lägg över filéerna i en ugnsfast form och stek klart i ugnen i ca 15 minuter tills innertemperaturen är 75°.
3
Fräs kantareller och skivade champinjoner i en stekpanna med smör. Krydda med salt och peppar och rör i delade tomater. Servera till kycklingen.