Lövbiffrulader med mozzarella och salami

Du behöver 500 g lövbiff salt och peppar 10 skiva salami 1 dl soltorkade tomater i olja 125 g minimozzarella 1 msk smör eller margarin...

Du behöver

  • 500 g lövbiff
  • salt och peppar
  • 10 skiva salami
  • 1 dl soltorkade tomater i olja
  • 125 g minimozzarella
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 dl vatten

Sås:

1 dl sky från stekningen
1 dl crème fraîche
1 msk kalvfond
1 msk maizena redning

Servera med:

klyftpotatis

Gör så här

1
Lägg ut lövbiffarna, salta och peppra. Lägg på salami, tomat och mozzarellaost riven i bitar. Rulla ihop och fäst med tandpetare

2
Bryn ruladerna runt om i en stekpanna med smör. Späd med vatten och koka under lock i 15 minuter. Ta upp rulladerna och håll dem varma.

3
Sås: Vispa i crème fraiche och fond i skyn och koka upp. Red av med maizenaredning och smaka av med salt och peppar och servera till ruladerna.

Scroll to Top