Rostad potatissallad

Du behöver 1 kg delikatesspotatis eller färskpotatis 2 msk olivolja salt och peppar 1 st rödlök 150 g körsbärstomater 2 msk kapris 1 msk vit...

Du behöver

  • 1 kg delikatesspotatis eller färskpotatis
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 1 st rödlök
  • 150 g körsbärstomater
  • 2 msk kapris
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 2 msk olivolja

Ugn: 225°

Gör så här

1
Tvätta potatisen och dela stora potatisar. Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper och blanda med olja, salt och peppar. Baka i ugnen i 25 minuter.

2
Skala, dela och skiva löken tunt. Dela tomaterna. Blanda lök, tomater och potatis och strö över kapris.

3
Vispa samman vinäger, olja, salt och peppar och ringla över potatisen.

Scroll to Top