Frusen rabarbertårta

Du behöver 350 g rabarber 1 dl strösocker 1 st marängbotten färdig 1 st förpackning vaniljvisp Garnera med: jordgubbar Gör så här 1 Skala rabarbern...

Du behöver

  • 350 g rabarber
  • 1 dl strösocker
  • 1 st marängbotten färdig
  • 1 st förpackning vaniljvisp

Garnera med:

jordgubbar

Gör så här

1
Skala rabarbern om den är grov, och skiva den tunt. Lägg rabarber och socker i en kastrull. Koka på svag värme till en kräm, ca 15 minuter. Låt svalna.

2
Lägg marängbottnen i botten på en form med löstagbar kant.

3
Vispa vaniljvispen hårt och rör i hälften av rabarberkrämen. Häll i formen och bred över resten av rabarberkrämen. Frys i minst 4 timmar. Garnera med jordgubbar.

Scroll to Top