Du behöver

  • 300 g kycklingfilé
  • salt och peppar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 msk sweet chilisås
  • 5 st potatis
  • 1 st morot
  • 0.5 st gul lök
  • 2 msk persilja
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • peppar
  • 50 g fetaost

Ugn: 175º

Gör så här

1
Krydda kycklingen med salt och peppar, och bryn på båda sidor i en stekpanna med smör.

2
Lägg över i en form och häll på sweet chilisås. Tillaga klart i ugn tills köttsaften är ofärgad, ca 15 minuter.

3
Tvätta potatisen och skala moroten. Skiva potatis och morot, och koka dem mjuka. Häll av vattnet och ånga torrt.

4
Skala och skiva löken tunt. Blanda med potatis och morot, persilja, olja och vinäger.

5
Krydda med peppar, strö över smulad fetaost och servera till kycklingen.