Du behöver

  • 200 g pasta
  • 2 msk pesto röd
  • 150 g körsbärstomater
  • 3 st soltorkade tomater i olja
  • 0.5 st gurka
  • romansallad
  • 1 st avokado
  • 300 g kassler
  • 1 st vit balsamvinäger
  • peppar
  • 2 msk cashewnötter hackade

Servera med:

bröd

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt rinna av. Blanda med pesto i en skål och låt svalna.

2
Dela körsbärstomaterna och strimla de soltorkade tomaterna. Dela, kärna ur och strimla gurkan och riv salladen i bitar.

3
Dela avokadon, ta bort kärnan och dela köttet i bitar. Strimla kasslern. Blanda samman pastan med kasslern och grönsakerna.

4
Droppa över balsamvinäger, krydda med peppar, strö på cashewnötter och servera med bröd.


Kommentar:
Pastan får fin smak av peston. Blanda gärna i lite av oljan från de soltorkade tomaterna för ännu mer smak.