Du behöver
- 200 g pasta
- 2 msk pesto röd
- 150 g körsbärstomater
- 3 st soltorkade tomater i olja
- 0.5 st gurka
- romansallad
- 1 st avokado
- 300 g kassler
- 1 st vit balsamvinäger
- peppar
- 2 msk cashewnötter hackade
Servera med:
bröd
Gör så här
1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt rinna av. Blanda med pesto i en skål och låt svalna.
2
Dela körsbärstomaterna och strimla de soltorkade tomaterna. Dela, kärna ur och strimla gurkan och riv salladen i bitar.
3
Dela avokadon, ta bort kärnan och dela köttet i bitar. Strimla kasslern. Blanda samman pastan med kasslern och grönsakerna.
4
Droppa över balsamvinäger, krydda med peppar, strö på cashewnötter och servera med bröd.
Pastan får fin smak av peston. Blanda gärna i lite av oljan från de soltorkade tomaterna för ännu mer smak.