Du behöver

  • 400 g kokt potatis
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 msk klippt gräslök
  • 2 msk syltlök hackad
  • 2 msk rapsolja
  • 2 tsk äppelcidervinäger
  • 1 tsk dijonsenap grov, grey
  • 2 msk kryddkrasse
  • korv t ex salsiccia eller annan kryddig korv

Servera med:

50 g sockerärtor
50 g rucolasallad
2 st tomater

Gör så här

1
Dela potatisen i bitar och lägg i en skål. Blanda med persilja, gräslök och syltlök.

2
Vispa samman olja, vinäger och senap, och blanda med potatisen. Strö över kryddkrasse.

3
Snitta korven med en vass kniv och stek eller grilla utan matfett, ca 5 minuter tills de fått färg. Servera med senapspotatisen, sockerärtor, rucolasallad och klyftade tomater.