Du behöver
- 400 g kokt potatis
- 1 msk hackad persilja
- 1 msk klippt gräslök
- 2 msk syltlök hackad
- 2 msk rapsolja
- 2 tsk äppelcidervinäger
- 1 tsk dijonsenap grov, grey
- 2 msk kryddkrasse
- korv t ex salsiccia eller annan kryddig korv
Servera med:
50 g sockerärtor
50 g rucolasallad
2 st tomater
Gör så här
1
Dela potatisen i bitar och lägg i en skål. Blanda med persilja, gräslök och syltlök.
2
Vispa samman olja, vinäger och senap, och blanda med potatisen. Strö över kryddkrasse.
3
Snitta korven med en vass kniv och stek eller grilla utan matfett, ca 5 minuter tills de fått färg. Servera med senapspotatisen, sockerärtor, rucolasallad och klyftade tomater.