Glassbomb med tre smaker

Du behöver 0.5 l vaniljglass 0.5 l hallonsorbet 0.5 l glass smak av pistasch Garnera med: 125 g färska hallon citronmeliss Gör så här 1...

Du behöver

  • 0.5 l vaniljglass
  • 0.5 l hallonsorbet
  • 0.5 l glass smak av pistasch

Garnera med:

125 g färska hallon
citronmeliss

Gör så här

1
Tina glassen något. Använd en glassbombform i plast eller liknande skål och bred ut vaniljglassen runt formens kant och i botten. Tryck till med en mindre skål i mitten. Frys in i 15 minuter.

2
Lägg hallonsorbeten som nästa lager runt kanten och till sist pistaschglassen i mitten. Tryck till och sätt på ett lock eller folie. Frys in i minst 2 timmar.

3
Lossa formen och lägg upp glassbomben på ett fat ca 20 minuter före serveringen. Garnera med hallon och citronmeliss.

Scroll to Top