Knaprig granatäppelsallad

Du behöver 150 g kycklingfilé 25 g quinoa (tricolor) 0.5 st avokado 25 g granatäppelkärnor 40 g ruccola eller mixsallad 0.5 msk olivolja 0.5 msk...

Du behöver

  • 150 g kycklingfilé
  • 25 g quinoa (tricolor)
  • 0.5 st avokado
  • 25 g granatäppelkärnor
  • 40 g ruccola eller mixsallad
  • 0.5 msk olivolja
  • 0.5 msk vinäger
  • salt och peppar

Gör så här

Tillaga kycklingen i ugnen med stektermometer till ca 70 grader. Koka quinoan enligt paketets anvisningar. Skär avokadon i bitar. Plocka kär-norna ur granatäpplet. Skär den färdiga kycklingen i bitar. Blanda olivolja, vinäger, salt och peppar till en vinägrett. Lägg sallad, quinoa, kyckling, granatäppelkärnor och vinägrett i en skål och rör om ordentligt.

Scroll to Top