Du behöver
- 0.5 st gul lök
- 500 g köttfärs gärna kalvfärs
- 1 st ägg
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 dl parmesanost riven
- 2 msk pesto finns att köpa färdig
- salt och peppar
- 1 msk smör eller margarin
- 2 dl vatten
- 1 msk kalvfond
- 0.5 st citron rivet skal
Servera med:
spagetti
parmesanost
basilika
Gör så här
1
Skala och hacka löken fint. Blanda lök, färs, ägg, riven vitlök, parmesa-nost, pesto, salt och peppar.
2
Rulla köttbullar och stek dem i en stekpanna med smör. Ta upp köttbullarna och koka ur pannan med vatten och fond.
3
Lägg tillbaka köttbullarna i skyn och blanda i citronskal. Värm ett par minuter. Servera med spagetti, riven parmesanost och basilika.