Snabb svamplasagne

Du behöver 200 g champinjoner 1 st gul lök 1 st röd paprika 1 st paprika gul 2 msk rapsolja salt och peppar 1 st...

Du behöver

  • 200 g champinjoner
  • 1 st gul lök
  • 1 st röd paprika
  • 1 st paprika gul
  • 2 msk rapsolja
  • salt och peppar
  • 1 st förpackning bakade bönor ”Baked Beans” à 370 g
  • 2 dl krossade tomater
  • 1 msk basilika
  • 5 st lasagneplattor färska
  • 2 dl riven ost

Garnera med:

paprikabitar
basilika

Ugn: 200°

Gör så här

1
Ansa och skiva svampen. Skala och hacka löken. Dela, kärna ur och skär paprikorna i bitar. Spara lite av paprikan till garnering. Fräs grönsakerna mjuka i en stekpanna med olja i ca 3 minuter. Salta och peppra.

2
Blanda bakade bönor, krossade tomater och hackad basilika. Varva grönsaksröra, lasagneplattor och bakade bönor i en smord ugnsfast form. Strö över osten och grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter. Garnera med paprikabitar och basilika.

Scroll to Top