Hummerskagen med löjrom

Du behöver 1 st hummer ca 350 g 2 msk majonnäs 1 msk crème fraîche 2 msk hackad dill 1 msk hackad rödlök 1 tsk...

Du behöver

  • 1 st hummer ca 350 g
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk crème fraîche
  • 2 msk hackad dill
  • 1 msk hackad rödlök
  • 1 tsk riven pepparrot
  • 0.5 tsk dijonsenap
  • flingsalt
  • nymald vitpeppar

Servera med:

1 st formbröd Roast
smör
grönsallad
2 msk löjrom
dill
2 st citronklyftor

Gör så här

1
Klyv hummern på längden och knäck klorna. Ta ut och skär köttet i små bitar. Blanda samman alla ingredienser till röran. Smaka av med salt och peppar.

2
Kantskär brödet och dela det på diagonalen. Stek det frasigt i smör.

3
Lägg ett salladsblad på varje brödbit och fördela röran ovanpå. Toppa med löjrom, dill och citron.


Kommentar:
Får du inte tag på färsk hummer går det bra att använda fryst.

Scroll to Top