Du behöver
- 100 g smör eller margarin
- 1.25 dl kakao
- 4 st ägg
- 0.75 dl flytande honung
- 0.75 dl rörsocker
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 dl kokosmjöl
- 50 g pekannötter
- 1 dl vita chokladknappar
Servera med:
grädde gärna med en klick
Ugn: 175°
16 bitar
Gör så här
1
Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och vispa i kakao.
2
Vispa ihop ägg, honung, rörsocker och vaniljsocker i en skål. Vispa i kokosmjöl och vispa tills alla klumpar är borta. Tillsätt det smälta smöret.
3
Häll smeten i en form, som är 20×20 cm, med bakplåtspapper i botten. Strö över grovt hackade pekannötter och chokladknappar. Grädda i 15 minuter. Låt svalna och skär i rutor. Servera gärna med en klick grädde till.