Brownies

Du behöver 100 g smör eller margarin 1.25 dl kakao 4 st ägg 0.75 dl flytande honung 0.75 dl rörsocker 1 tsk vaniljsocker 1 dl...

Du behöver

  • 100 g smör eller margarin
  • 1.25 dl kakao
  • 4 st ägg
  • 0.75 dl flytande honung
  • 0.75 dl rörsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl kokosmjöl
  • 50 g pekannötter
  • 1 dl vita chokladknappar

Servera med:

grädde gärna med en klick

Ugn: 175°

16 bitar

Gör så här

1
Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och vispa i kakao.

2
Vispa ihop ägg, honung, rörsocker och vaniljsocker i en skål. Vispa i kokosmjöl och vispa tills alla klumpar är borta. Tillsätt det smälta smöret.

3
Häll smeten i en form, som är 20×20 cm, med bakplåtspapper i botten. Strö över grovt hackade pekannötter och chokladknappar. Grädda i 15 minuter. Låt svalna och skär i rutor. Servera gärna med en klick grädde till.

Scroll to Top