Du behöver
- muffinsformar normalstora
- 100 g smör
- 2 st ägg
- 2 dl råsocker
- 4 msk kakao
- 1.5 dl mjölmix vi har använt Semper White Mix
- 1.5 tsk vaniljsocker
- 2 dl hallon ca tre hallon i varje kaka
Topping:
1 dl hallon
250 g kesella naturell
1 tsk vaniljsocker
Garnera med:
hallon
Ugn: 175º
Gör så här
1
Smält smöret på låg värme och låt det svalna något. Vispa ägg och socker poröst. Blanda glutenfri mjölmix, vaniljsocker och kakao i en skål och rör ner i äggsmeten. Tillsätt smöret och rör till en jämn smet.
2
Placera ut muffinsformarna på en plåt och klicka i smeten. Lägg ca tre hallon i varje form och tryck försiktigt ner dem i smeten. Grädda mitt i ugnen i 15–20 minuter. Låt svalna.
3
Topping: Mosa hallon i en skål och tillsätt kesella och vaniljsocker. Lägg en klick topping på kakorna och toppa med ett hallon.