Du behöver
- 3 st ägg
- 2 dl strösocker
- 3 dl kokosflingor
- 1 dl glutenfri mjölmix
- 1 tsk pofiber
- 1.5 tsk bakpulver
Fyllning:
100 g smör
1.5 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 st äggula
Servera med:
bär färska
Ugn: 250º
Gör så här
1
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i övriga ingredienser till en fin smet. Bred ut i en bakpappersklädd långpanna.
2
Grädda i mitten av ugnen, ca 5 minuter. Stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper med kokosflingor. Låt kallna och dra sedan bort pappret,
3
Fyllning: Blanda samman smör, florsocker, vaniljsocker och äggula till en kräm. Bred fyllningen på kakan och rulla ihop.
4
Låt kakan vila i kylen en stund innan den skivas upp. Servera gärna med färska bär!