Kalasgod kokosrulle

Du behöver 3 st ägg 2 dl strösocker 3 dl kokosflingor 1 dl glutenfri mjölmix 1 tsk pofiber 1.5 tsk bakpulver Fyllning: 100 g smör...

Du behöver

  • 3 st ägg
  • 2 dl strösocker
  • 3 dl kokosflingor
  • 1 dl glutenfri mjölmix
  • 1 tsk pofiber
  • 1.5 tsk bakpulver

Fyllning:

100 g smör
1.5 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 st äggula

Servera med:

bär färska

Ugn: 250º

Gör så här

1
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i övriga ingredienser till en fin smet. Bred ut i en bakpappersklädd långpanna.

2
Grädda i mitten av ugnen, ca 5 minuter. Stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper med kokosflingor. Låt kallna och dra sedan bort pappret,

3
Fyllning: Blanda samman smör, florsocker, vaniljsocker och äggula till en kräm. Bred fyllningen på kakan och rulla ihop.

4
Låt kakan vila i kylen en stund innan den skivas upp. Servera gärna med färska bär!

Scroll to Top