2 portioner
Du behöver
- 250 g kycklingfilé
- 1 msk smör eller margarin
- 100 g champinjoner
- 1 röd paprika
- 1 ½ dl grädde valfri fetthalt
- 1 vitlöksklyfta
- 1 tsk curry
- 1 tsk sambal oelek
- ½ dl mango chutney
Servera med:
ris
sallad
Ugn: 225º
Gör så här
1
Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och bryn i en stekpanna med smör. Lägg över i en form.
2
Skär svampen i bitar och fräs med smör i stekpannan. Lägg runt kycklingen.
3
Dela, kärna ur och strimla paprikan. Strö den över kycklingen. Vispa grädden och blanda i pressad vitlök, curry, sambal oelek och mango chutney.
4
Bred över kycklingen och gratinera i 20 minuter. Servera kycklingen med ris och sallad.