Du behöver
- 4 st ägg
- 2 dl strösocker
- 1 dl potatismjöl
- 3 msk kakao
- 2 tsk bakpulver
Fyllning:
200 g smör
2.5 dl florsocker
4 msk apelsinmarmelad
Ugn: 225°
12 bitar
Gör så här
1
Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver och sikta ner i smeten. Blanda försiktigt.
2
Bred ut smeten jämnt i en långpanna 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen, ca 7 minuter.
3
Vänd upp kakan på sockrat bakplåtspapper och lägg på en fuktig handduk. Låt kakan kallna.
4
Fyllning: Rör rumsvarmt smör och florsocker smidigt. Blanda i apelsinmarmelad och bred ut fyllningen över bottnen. Rulla ihop från långsidan.