Du behöver
- 500 g färskpotatis
- 150 g rädisor
- 20 g babyspenat
- 0.5 st krasse ask
- 2 msk hackad gräslök
- 3 st ägg kokta
Dressing:
1 dl majonnäs
1 dl crème fraîche
2 msk hackad persilja
1 msk vitvinsvinäger
salt peppar
Gör så här
1
Skrubba potatisen och koka den mjuk i saltat vatten. Ånga den torr. Låt kallna. Skiva potatisen. Tvätta rädisorna och skiva dem tunt. Skölj spenaten väl och slunga den torr.
2
Lägg upp potatis, rädisor och spenat på ett fat eller i en skål. Strö över klippt krasse och gräslök. Skala och skiva äggen, och lägg på salladen.
3
Dressing: Blanda majonnäs, crème fraiche, persilja och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Klicka dressingen över salladen.