Du behöver
Botten:
250 g smör
250 g mörk choklad
6 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
4 st ägg
6 dl vetemjöl
0.5 dl kakao
200 g mjölkchoklad
Topping:
100 g minimarshmallows
2 st karamelliserad mjölk burkar
Tryffel:
3 dl vispgrädde
250 g mjölkchoklad
250 g mörk choklad
Garnera med:
hallon
minimarshmallows
Ugn: 175°
Gör så här
Smält smör och chokladen i bitar över vattenbad. Häll över i en stor skål och rör i socker och vaniljsocker. Blanda i äggen. Sikta i mjöl och kakao.
Bred ut smeten i en långpanna, 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper. Strö över hackad mjölkchoklad och grädda strax under mitten i 20 minuter.
Ta ut plåten och strö över minimarshmallows. Ställ in plåten i ugnen i ca 5 minuter tills marshmallowsen börjar smälta.
Klicka den karamelliserade mjölken över kakan och bred försiktigt ut den. Låt kakan kallna.
Tryffel: Koka upp grädden. Ta den av värmen och rör i hackad choklad. Rör om tills den smält. Bred tryffeln över kakan och låt den stelna. Skär i små rutor och lägg ett hallon eller en minimarshmallow ovanpå.