Grovt rågbröd med gubbröra

Du behöver 1 st rödlök 3 st potatis kokta 4 st ägg kokta 1 st burk ansjovisfiléer à 125 g varav 81 g ansjovisfilé 2...

Du behöver

  • 1 st rödlök
  • 3 st potatis kokta
  • 4 st ägg kokta
  • 1 st burk ansjovisfiléer à 125 g varav 81 g ansjovisfilé
  • 2 msk dill hackad
  • 2 msk gräddfil
  • salt och peppar

Servera med:

grovt rågbröd

Garnera med:

salladslök

Gör så här

1

Skala och hacka löken. Tärna potatisen. Skala och hacka äggen. Hacka ansjovisfiléerna.

2

Blanda lök, potatis, ägg, ansjovis, dill och gräddfil i en bunke. Smaka av med salt och peppar.

3

Lägg en klick gubbröra på brödet och garnera med skivad salladslök.

Scroll to Top