Kokossmulspaj

Du behöver Smuldeg: 3.5 dl vetemjöl 1 dl kokosflingor 0.5 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 150 g smör Fyllning: 500 g vinbär röda och svarta...

Du behöver

Smuldeg:

3.5 dl vetemjöl
1 dl kokosflingor
0.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
150 g smör

Fyllning:

500 g vinbär röda och svarta
1 msk potatismjöl
2 msk strösocker

Servera med:

glass eller vaniljsås

Garnera med:

vinbär

Ugn: 175° 

Gör så här

1

Smuldeg: Blanda mjöl, kokos, socker och vaniljsocker. Tillsätt smöret i bitar och fördela det i blandningen till en smulig deg.

2

Fyllning: Blanda vinbär, potatismjöl och socker, och fördel i 6 portionsformar, 10 cm i diameter.

3

Strö över smuldegen och grädda tills pajerna fått fin färg, 20–30 minuter. Servera med glass.

Scroll to Top