Fläderpannacotta

Du behöver 2.5 dl vispgrädde 2 msk strösocker vaniljstång 50 g vit choklad gelatinblad 1 dl flädersaft Garnera med jordgubbar Gör så här 1 Blötlägg...

Du behöver

  • 2.5 dl vispgrädde
  • 2 msk strösocker
  • vaniljstång
  • 50 g vit choklad
  • gelatinblad
  • 1 dl flädersaft

Garnera med

jordgubbar

Gör så här

1

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Skär upp vaniljstången och skrapa ur fröna.

2

Koka upp grädde, socker och vaniljstång med frön. Ta av värmen och låt hackad choklad smälta i grädden. Låt dra i 5 minuter.

3

Plocka bort vaniljstången. Lägg ner gelatinbladen i grädden och låt de smälta. Rör i flädersaft och häll upp i fyra glas. Låt stå i kylen att stelna i 2 timmar. Garnera med jordgubbar.

Scroll to Top