Du behöver
- kryddiga korvar
- 1 tsk olja
- små tortillabröd
- lime
Rödlökschutney:
rödlökar
2 msk smör
0.5 dl strösocker
2 dl ljust öl
2 msk jalapenos
salt
Servera med:
300 g majskorn
1 tsk olja
1 dl ajvar relish
150 g fetaost
2 dl hackad färsk koriander
Gör så här
Rödlökschutney: Stek löken mjuk i smör och socker på medelvärme, rör då och då. Tillsätt öl och jalapeños och låt koka tills vätskan kokat in. Salta.
Stek majs i olja tills de är gyllenbruna i färgen. Lägg upp på ett fat tillsammans med ajvar, smulad fetaost och koriander.
Stek korvarna i olja tills de har fin färg. Stek bröden och fyll med korv, lökchutney, majs, ajvar, fetaost och hackad koriander. Pressa eventuellt över lime vid servering.