Du behöver
- 4 prt Portionsbitar fryst torskrygg
- salt och citronpeppar
- 1 msk limesaft
- 1 msk olivolja
- 2 krm paprikapulver
Ananassalsa
ananas
mild röd chili
salladslökar
knippa koriander
1 msk limesaft
srirachamajonnäs
1.5 dl majonnäs
2 tsk sriracha
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg fisken i en liten papprad form. Salta och peppra, ringla över limesaft och oljan. Sätt in i nedre delen av ugnen cirka 15 minuter, eller tills fisken är klar. Krydda fisken med paprikapulvret.
Dela ananasen på längden, skala med en vass kniv och skär bort den hårda stocken i mitten. Skär fruktköttet i små bitar. Dela, kärna ur och finstrimla pepparfrukten. Ansa och skiva salladslöken. Hacka koriandern. Blanda allt med limesaften.
Smaka av majonnäsen med srirachasås.
Dela fisken i bitar med en gaffel och servera tillsammans med ananassalsa, srirachamajonnäs, lök och jalapeño i varma tortillabröd. Toppa gärna med mera koriander och servera med extra limeklyftor.