30 bitar

Du behöver

Botten:

250 g smör
5 dl strösocker
5 ägg
5 dl vetemjöl
1 ½ dl kakao
1 msk bakpulver
1 msk vaniljsocker
2 ½ dl mjölk

Glasyr:

100 g smör
5 dl florsocker
½ dl kakao
2 tsk vaniljsocker
½ dl starkt kaffe

Dekoration:

100 g kokos
50 g minimarshmallows

Ugn: 200°

Gör så här

1

Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker och sikta ner i smeten.

2

Tillsätt smält smör och mjölk och blanda om till en slät smet. Häll smeten i en långpanna, 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper.

3

Grädda strax under mitten i 20 minuter. Låt kakan svalna.

4

Smält smöret i en stor kastrull. Ta den av värmen och rör i florsocker, kakao, vaniljsocker och kaffe. Bred glasyren över kakan och strö på kokos och marshmallows. Låt glasyren stelna och skär i rutor.