Du behöver
- 900 g delikatesspotatis
- 250 g grön sparris
- 1 st knippe rädisor
- 2 msk olivolja
- 2 msk flytande honung
- 2 msk vit balsamvinäger
- 1 tsk flingsalt
- 1 krm svartpeppar
- 1 st påse mangoldblad 65 g
- kryddgrönt
Gör så här
1
Skrubba potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten.
2
Bryt av basen på sparrisen och halvera stjälkarna. Tvätta, ansa och halvera rädisorna.
3
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs sparrisen blank och smidig i ca 2 minuter. Tillsätt potatis och rädisor och fräs vidare i ca 2 minuter. Ringla över honung och vinäger och fräs vidare i ca 1minut. Krydda med salt och peppar.
4
Lägg upp på fat tillsammans med mangoldblad. Strö på lite kryddgrönt och servera.