Fiskcannelloni

Du behöver Ugn: 200° 10 st lasagneplattor 1 st lök 1 msk olivolja 1 st vitlöksklyfta pressad 1 burk krossade tomater ca 400 g 1...

Du behöver

Ugn: 200°

10 st lasagneplattor
1 st lök
1 msk olivolja
1 st vitlöksklyfta pressad
1 burk krossade tomater ca 400 g
1 tsk oregano
2 msk balsamvinäger
socker
salt och peppar
1 st squash
400 g torsk
2 st mozzarellaostar 125 g styck avrunnen vikt
färsk basilika

Gör så här

1

Koka lasagneplattorna, få åt gången, ett par minuter. Låt rinna av på hushållspapper.

2

Hacka löken. Värm oljan i en gryta och fräs lök och vitlök. Tillsätt tomater, oregano och vinäger. Låt sjuda ca 10 minuter. Smaka av med socker, salt och peppar.

3

Hyvla squashen i breda strimlor med potatisskalare. Skär fisken i ett par centimeter stora bitar. Skiva osten.

4

Lägg squash på varje lasagneplatta med torsk och mozzarella. Rulla ihop plattorna och lägg i en ugnsfast form. Häll över tomatsåsen. Fördela resten av mozzarellan ovanpå.

5

Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter tills osten har smält. Toppa med basilika.

Scroll to Top