4 stycken
Du behöver
- 4 skivor rågbröd
- smör
- 100 g färskost
- 1 ½ msk riven pepparrot
- 1 ½ msk hackad persilja
- 4 salladsblad
- 8 skivor rostbiff
- 2 saltgurkor
- ½ röd paprika
Karamelliserad lök
2 gula lökar
2 msk smör
1 msk strösocker
1 msk vit balsamvinäger
Gör så här
1
Bred smör på brödskivorna.
2
Blanda färskost med riven pepparrot och hackad persilja.
3
Fördela salladsbladen på bröden och lägg på rostbiffen.
4
Skiva gurkorna tunt på längden. Strimla paprikan. Fördela allt på bröden.
5
Klicka ut färskostblandningen på kanten.
6
Karamelliserad lök: Skala och skiva löken. Hetta upp smöret på hög värme och bryn löken. Sänk värmen och låt löken mjukna 10 minuter. Tillsätt sockret. Häll på vinäger och låt koka in.
7
Toppa med karmelliserad lök och persilja.