Hallonbiskvier med vit choklad

Biskvierna med hallonkräm är doppade i vit choklad och ska vara riktigt små. Perfekt konfekt till kaffet!

Du behöver

  • 200 g mandelmassa
  • 1 st äggvita

Fyllning

150 g rumsvarmt smör
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
50 g hallon

Garnering

200 g vit choklad

Ugn: 175°

Gör så här

1

Riv mandelmassan och rör den smidig med äggvitan.

2

Spritsa eller klicka ut små rundlar på en plåt med bakplåtspapper.

3

Grädda mitt i ugnen i 10 minuter. Låt svalna på plåten.

4

Fyllning: Vispa smör, florsocker och vaniljsocker krämigt. Tillsätt hallonen och vispa till en jämn kräm.

5

Bred krämen toppigt på bottnarnas undersida. Låt stelna i kylen i ett par timmar.

6

Garnering: Smält chokladen över vattenbad. Rör om då och då. Doppa biskvierna i chokladen och låt ­stelna.

Scroll to Top