Du behöver
- 40 g smör
- 1 ägg
- 1 äggula
- 150 g kokosflingor
- ½ dl strösocker
- 1 tsk vaniljsocker
- rivet skal av 1 lime
Topping
2 dl vispgrädde
150 g blåbär
100 g björnbär
mynta
kokoschips
Ugn: 175°
Gör så här
1
Smält smöret. Vispa upp ägg och äggula i en skål. Blanda i kokosflingor, socker, vaniljsocker, limeskal och det smälta smöret.
2
Kläm fast ett bakplåtspapper i en form med löstagbar botten, 20 cm i diameter. Smörj formen.
3
Grädda i nedre delen av ugnen i 20 minuter. Låt svalna.
4
Topping: Vispa grädden och rör i några blåbär för att få fin färg. Bred den över bottnen.
5
Toppa med blåbär, björnbär, myntablad och kokoschips.