Du behöver
-
4 portioner:
- 500 g fläskfilé
- 2 vitlöksklyftor
- olivolja till stekning
- 400 g kokosmjölk
- 1 dl vispgrädde
- 1 tsk sambal oelek
- 1 dl mango chutney
- salt och peppar
- 1 burk vattenkastanjer, 220 g
- 150 g sugar snaps
- ½ dl cashewnötter Servering:
- kokt ris
Gör så här
1
Putsa och skiva köttet. Skala och riv vitlöken. Hetta upp olja i en gryta och bryn kött och vitlök på medelvärme.
2
Tillsätt kokosmjölk, grädde, sambal oelek och mangochutney. Krydda med salt och peppar. Låt småkoka i 10 minuter.
3
Låt vattenkastanjerna rinna av. Ansa ärtorna. Lägg ner allt i grytan och koka ett par minuter. Toppa med nötter.
4
Servering: Servera med ris.