Alla artiklar

  • Ryskt rågbröd

    Ett saftigt bröd med mycket rågsmak.

  • Italiensk focaccia

    Ett bröd som passar utmärkt på en buffé.

  • Amerikanska bagels

    Lite sega bröd som först kokas sedan bakas i ugnen.

  • Franska briocher

    Bullar som är goda till frukost eller till fika. Serveras gärna varma.

  • Ostfylld lövbiff med pastasallad

    Ost passar utmärkt att fylla en lövbiff med. När osten blir varm och krämig känns det överflödigt med en sås. En pastasallad med nötter, marinerade tomater och örter är ett fräscht tillbehör. Salladen är god både varm och kall.

  • Matig biffsallad med rödbetor och linser

    Till rödbetornas naturligt söta smak passar det bra med sältan från en ädelost och bacon. Linserna är både goda och nyttiga och ger, tillsam-mans med lövbiffen, en matig sallad.

  • Fransk lövbiff med kall bearnaisesås

    Klassisk hemgjord bearnaisesås är fantastiskt gott men också väldigt fett. Så när samvetet får tala brukar jag röra ihop den här kalla såsen med crème fraiche och smaksätta med de klassiska kryddorna.

  • Lindströms lövbiff

    Här förgyller klassiska tillbehör som inlagda rödbetor, saltgurka och kapris den stekta lövbiffen. Tillbehören läggs upp i olika skålar, så kan var och en gör sin ?delikatesstallrik?.

  • Möt vår nya bloggare: Anna Braw

    Anna Braw är redaktör på Libris och ligger bakom en rad böcker i Kyrkkaffeserien, där bland annat de populära handarbetsböckerna Värma en liten, Restvärme och nu senast även Sticka & Skicka ingår.

Scroll to Top