Alla artiklar

  • Tagliatelle Carbonara

    Du behöver 4 prt tagliatelle 140 g bacon 1 tsk olivolja 1.5 dl vispgrädde 2 st äggulor salt, svartpeppar 1 dl parmesanost riven Servera med:…

  • Penne med vinkokta musslor

    Du behöver 4 prt pasta penne 500 g blåmusslor eller hjärtmusslor 1 msk olivolja 1.5 dl vitt vin 1 st vitlöksklyfta Gremolata: 0.5 st citron…

  • Spagetti med kantareller

    Du behöver 4 prt spagetti 200 g kantareller 2 st vitlöksklyftor 2 msk olivolja 1 dl vitt vin salt, svartpeppar 1 dl parmesanost riven 50…

  • Getostgratinerad squash

    Små squashtorn fyllda med getost och oliver. Funkar på buffén, som ensamrätt med en matig sallad till, eller som tillbehör till lammkött istället för en potatisgratäng.

  • Mozzarellafyllda tomater med pesto

    Fyllda tomater som passar till det mesta. Servera till en grillad köttbit på en sallad, på buffén eller som tilltugg. Blanda gärna tomater av olika sorter och storlekar. Cocktailtomaterna är mer pyssliga, men trevliga som drinktilltugg. Servera tomaterna varma eller ljumma.

  • Kronärtskockor med citronsmör

    En lika enkel som god förrätt.

  • Linsfyllda auberginer med halloumi

    Vegetarisk auberginerätt där inte ens den mest inbitna köttälskaren kommer att bli besviken. Servera med tzatziki eller en klick turkisk yoghurt.

  • Lammfärsfylld spetspaprika med tzatziki

    Spetspaprikan, eller snackpaparikan som den också kallas, är verkligen praktisk att fylla. Dels för att den ligger stadigt i ugnen, men också för att den håller ihop bra. Då paprikorna inte är alltför stora är detta också en utmärkt bufférätt.

  • Charlotte Perrelli: Första samtalet med Anders varade i fem timmar

    Anders har fått Charlotte Perrelli att tro på lyckan och kärleken igen. Men för några år sedan var tillvaron mörkare. En morgon kunde hon plötsligt varken se eller gå…

Scroll to Top