Alla artiklar

  • Ugnstekta kycklingben med kokt mathavre och coleslaw

    Mathavre kan användas i förrätter, varmrätter och efterrätter både till vardag och fest. Det är gott, snabbt, nyttigt och lätt att variera. Passar perfekt i matlagning istället för ris eller pasta .

  • Röd quinoa med korv och äpple

    Quinoa är ett örtfrö som sedan tusentals år tillbaka odlas på 4000 meters höjd på Andernas sluttningar i Sydamerika.

  • Havreskorpor

    Du behöver 2.5 dl vatten 0.5 dl rapsolja alternativt smör- 25 g jäst 1 tsk kardemummakärnor 0.5 msk råsocker strö- alternativt sötningsmedel strö- 0.25 tsk…

  • Hasselnötsformar

    Du behöver 10 st pastejformar matfett till formarna 150 g hasselnötter 3 st äggvitor 1 3/4 dl florsocker 1 dl äppelmos Ugn: 150° Gör så…

  • Bakad potatis med skinkfyllning

    Du behöver 2 st bakpotatis 50 g skinka rökt 10 cm purjolök 1 dl gräddfil 2 tsk senap 0.5 st äpple 1 st röd paprika…

  • Stuvad blomkål med bräckt kassler

    Du behöver 400 g blomkål 2 msk vetemjöl 3 dl mjölk salt peppar 300 g kassler i skivor smör eller margarin till stekning 2 msk…

  • Ugnsbakad fisk med räkor

    Du behöver 300 g vit fiskfilé salt och peppar 1 dl lätt crème fraiche 3 msk räkost 2 msk hackad dill 75 g skalade räkor…

  • Vitkålssoppa

    Du behöver 300 g vitkål 2 st morötter 1 msk smör eller margarin 8 dl vatten 1 st grönsaksbuljongtärning 3 st vitpepparkorn 2 st kryddpepparkorn…

  • Järpar med potatis- och sellerimos

    Du behöver 300 g köttfärs 0.5 st ägg salt och peppar 1 msk smör eller margarin 400 g potatis 200 g rotselleri 1 dl mjölk…

Scroll to Top