Alla artiklar

  • Jordgubbscoupe

    Det finns god kräm att köpa färdig, men du kan också utnyttja egen bärkräm som du har fått över vid ett annat tillfälle. Då får du en helt ny och otroligt lättlagad dessert på kuppen.

  • Chokladmousse med hallongelé

    Med det nya gelésockret är det lätt att göra en festlig dessert som imponerar på gästerna.

  • Bönsallad

    De fyllda tomaterna är ett delikat tillbehör. I bakgrunden står rotfruktspaté som fått mogna under natten och till höger om den en god bönsallad.

  • Rotfruktspaté med örtkryddo

    De fyllda tomaterna är ett delikat tillbehör. I bakgrunden står rotfruktspaté som fått mogna under natten och till höger om den en god bönsallad.

  • Fyllda tomater på grönbädd

    De fyllda tomaterna är ett delikat tillbehör. I bakgrunden står rotfruktspaté som fått mogna under natten och till höger om den en god bönsallad.

  • Nilssons kalla fiskfat

    Under täcket gömmer sig kalla spättarullar med kräftstjärtar.

  • Korv med smak

    Längst fram står pestokotlett med oliver och rucola och i bakgrunden syns lättgjorda biffspett med dragonsås och korv med mycket smak.

  • Lättgjorda biffspett med dragonsås

    Längst fram står pestokotlett med oliver och rucola och i bakgrunden syns lättgjorda biffspett med dragonsås och korv med mycket smak.

  • Pestokotlett

    Längst fram står pestokotlett med oliver och rucola och i bakgrunden syns lättgjorda biffspett med dragonsås och korv med mycket smak.

Scroll to Top