Alla artiklar

  • Svamp- och linscurry

    God som ensamrätt men curryn passar också till både kött och fisk. På bilden ser du delikat tikka med kyckling, svamp- och linscurry och puppodums (bröd).

  • Tikka med kyckling

    Delikata kycklingspett. Svamp- och linscurry, puppodums (bröd) och någon raita (yoghurtsås) är gott att äta till spetten. Tikkapastan köper vi färdig och rör ut den med yoghurt. Sedan penslar vi spetten med röran och grillar dem i ugnen.

  • Vi har aldrig sex med varandra!

    Min man och jag har inte sex. Under de senaste tre åren efter att vårt barn föddes, så har vi haft sex högst en gång…

  • Vad är skillnaden mellan polymyalgi och fibromyalgi?

    Jag skulle bli väldigt tacksam om jag kunde få veta något om den reumatiska sjukdomen polymyalgi. Vad är det som skiljer den från fibromyalgi? Doktor…

  • Kan bråck på aorta vara ärftligt?

    Min mormor dog vid 80 års ålder av aneurysm på aortan. Nu har både mamma (60 år) och min moster (55) fått reda på att…

  • Filé Oskar med hemlagad béarnaisesås

    Béarnaisesås hör till de verkligt festliga och läckra såserna. Såsen bjuds till stekt kött men också till kokt eller stekt fisk och kokta grönsaker. Béarnaise kan serveras varm, avsvalnad eller kall. Här får du lära dig hur man gör såsen och serverar den till en filé Oskar.

  • Italiensk färspilaff

    Du behöver 3 dl ris 6 dl köttbuljong 200 g köttfärs 2 st lökar 2 st morötter 1 st paprika liten grön 1 st citron…

  • Ungersk korvgulasch

    Det behövs inte mycket av den heta ungerska korven för att ge fin smak åt grytan.

  • Kycklingben med currypasta

    Djupfrysta kycklingben är numera billig vardagsmat.

Scroll to Top