Alla artiklar

  • Bull-mackan!

    Supergott! Testa när du är ensam hemma, till kvälls-mackan med barnen (de kommer älska den!) eller när du är sugen på något riktigt syndigt, nej förresten, mumsigt och nödvändigt för mänsklighetens överlevnad! Tack pappa för att du delade med dej av detta matlagningskonstverk!

  • Varm rödvinstoddy och Mustig äppeltoddy

    Efter brasan är det gott med något värmande. På bilden ser du rödvinstoddy till vänster och äppeltoddy till höger.

  • Rödlöksbröd

    Ett jättegott bröd som bakas lätt i en långpanna.

  • Laxpaté II

    Fiskpaté är lätt att tillaga och passar lika bra på ett buffébord som till entrérätt eller som kvällsrätt. Servera gärna med romsås. (Syns inte på bilden)

  • Kolapaj med nötter

    En söt avslutning passar fint både till små och stora.

  • Tre frestelser

    Gott att börja festen med eller att ställa på buffébordet. På bilden ser du från vänster baguetter med getostmousse, i mitten tomatsalsa och fetaost, och till höger med Philadelphiaost.

  • Färsbiff med ugnsrostade rotfrukter

    Lätt att laga men med mycket smak.

  • Blomkål med färgglad sås

    Ju enklare desto godare.

  • Glace au four

    Bjud på "brinnande" glass till efterrätt när ni firar Valborg! Glace au four heter desserten på franska och den väcker alltid beundran. Ändå är den faktiskt ganska enkel att laga och går dessutom lätt att förbereda. Du kan lägga färska eller frysta bär på sockerkakan under glassen, om du vill. Istället för äggskal med sprit kan du sätta t ex tomtebloss i toppen.

Scroll to Top